Få nyheder og specielle tilbud
1-2 gange om måneden

Malerier

Jeg har malet gennem mange år. I de senere år med afsæt i intuitiv metode. Det giver mulighed for at sætte farver og former i front. Selvom det kan lyde lidt uhåndgribeligt, er motiverne i de endelige værker jordbundne og fulde af humor med en helt særegen stil.
Jeg har fået undervisning hos bl.a. Christina Christiansen fra Slangerup og Henrik Swane fra den berømte Swane-familie der rummede mange kendte malere.

Mit arbejde er som farvers dans på lærred eller papir. Koreografien er ikke fastlagt på forhånd, men opstår i takt med at pensler, svampe, papir, plastik og fingre arbejder. Når farverne har lagt sig til rette på bunden, lader jeg blikket vandre. Betragter det malede fra alle vinkler. Nikker pænt goddag til figurer. Nogle får også hånden, andre siger jeg farvel til. Jeg søger længere og længere ind, til det begynder at give mening. Og så begynder jeg at tegne motiverne.

Det uperfekte er et gennemgående tema. Det er ikke smukke mennesker og dyr, der bebor mine værker. De har alle hver især små eller store “fejl” uden at dette dog gør dem uhyggelige.
Derimod giver det dem en charme, der kan være svær at modstå, fordi den efterlader beskueren med et smil på læben.

Skrevet om min kunst: “Lailas sikre brug af form, farver og streg, kombineret med evnen til at ville fortælle en god historie, tillagt en varm personlighed, giver de spændende og nutidige billeder engagement, varme og en personlig holdning, men først og fremmest eventyr.”
 
For at se billeder, der er til salg, skal du klikke dig ind på "Galleri" til venstre.
You need to install or upgrade your Flash Player
Laila Cichos | CVR: 36873426 | Guldborgvej 37, 4990 Sakskøbing - Danmark | Tlf.: 31617169 | lailacichos@gmail.com